zondag 9 maart 2014

Logeren bij Belgen in Spanje

Bed en breakfast—casa rural La Huerta

Wij, Rudi Slabbinck en Conny Develter waren ervan overtuigd ooit de grote stap naar warmere 
oorden te wagen. In Oktober 2013 waren we pas 3 jaar samen maar al van in het begin was het duidelijk dat we beiden Belgi√ę wensten te verlaten om de zon op te zoeken. We wilden de stress van het dolgedraaide Vlaanderen achter ons laten. Rijk willen we hier niet worden, wel een rijk leven leiden.

Ik, Rudi was al langer fan van Spanje maar Conny moest er aanvankelijk  niets van weten, ze houdt van de zon maar associeerde Spanje met overbevolkte stranden
met massatoerisme. Toen we een kleine 3 jaar geleden een authentiek bergdorpje bezochten heeft Conny de klik gemaakt en vastgesteld dat Spanje zoveel meer is dan zwartgeblakerde zonnekloppers. Na deze reis versnelden we onze zoektocht naar de ideale locatie voor het verwezenlijken van onze langgekoesterde droom.
Na een lange zoektocht langs Spaanse wegen kwamen we plots op een idyllisch landweggetje tussen  de sinaasappel-, citroen- en amandelboomgaarden stootten we toevallig op onze finca in Albatera, waarvan de vraagprijs weliswaar boven het budget lag, en waren we er meteen aan verkocht. Wat we nooit hadden durven dromen, maar een stil verlangen was, kwam uit. We werden er ontroerd door de prachtige schoonheid van dit authentiek Spaans landhuis. Alles klopte, het huis, het domein, het uitzicht, de vele faciliteiten...Onze keuze was snel gemaakt. B&B La Huerta te Albatera - Spanje was geboren.
Het was een priv√©woning op een stuk grond van 4000m² met vijf kamers en vijf badkamers, drie jaar geleden volledig gerenoveerd. Tevens beschikt de finca over een schitterend zwembad met buitenbar en een dakterras met adembenemende vergezichten.
B&B La Huerta was geboren. Op 27 juli 2013 openden we er onze bed & breakfast aan de rand van   Albatera, een stadje van zo’n 12000 zielen op minder dan een half uur rijden van de populaire badplaatsen Alicante en Torrevieja. Vanaf onze b&b staat de poort wagenwijd open naar het verkennen van het authentieke Spaanse binnenland met zijn slaperige dorpen en de nog niet-betreden paden., de prachtige kust en zandstranden van de Costa Blanca, de verschillende cultuursteden en de vele natuurparken in de omgeving.

Beste singles, koppels, gezinnen: neem uw auto of het vliegtuig en proef
wat bed en b&b La Huerta u te bieden heeft.

B&B La Huerta te Albatera - Spanje, een plaats om tot rust te komen !
Bienvenido en Espana!!!

Rudi & Conny